MARIO & ULRIKA, MARRIED.

  • on October 12, 2012

Few months ago, when I started shooting my first clients, I told myself I would never shoot a wedding. Too much responsability, too many hours, too much editing… too much FEAR. But when Mario and Ulrika told me they wanted me to photograph their small wedding at Stadshuset – Stockholm, I thought “why not?”. In the worst case scenario I would never do it again, plus it was only 1,5h work, just like a portrait session… I asked my sambo Jaanus to go with me and help me with my bags – of course he got upgraded to 2nd shooter in the first 5 minutes… plus, we discovered he is actually a super skilled self-taught photographer! As usual, I prepared, I researched, I got inspired… and then I forgot everything and just followed my intuition.

This sweet couple asked me not to publish any photos where they might be recognized, so I am blogging today just details and some amazing shots we captured during our first wedding. The first of many, I hope! I have never felt such an adrenaline and such an emotion (cried a little during the ceremony, hihi). I want to do it again!

//

Några månader sedan, när jag började fota mina första kunder, sa jag till mig själv att jag skulle aldrig fota ett bröllop. För mycket ansvar, för många timmar, för mycket redigering … för mycket RÄDSLA. Men när Mario och Ulrika berättade att de ville att jag skulle fotografera deras lilla bröllop på Stadshuset – Stockholm, tänkte jag “varför inte?”. I värsta fall skulle jag aldrig göra det igen, och det var bara 1,5 timme arbete, ungefär som en porträtt session… Jag frågade min sambo Jaanus att gå med mig och hjälpa mig med mina väskor – han naturligtvis fick uppgraderas till 2nd shooter i de första 5 minuterna … plus, upptäckte vi att han är faktiskt en super duktig självlärd fotograf! Som vanligt, jag beredd, jag forskat, jag blev inspirerad … och då glömde jag allt och bara följt min intuition.

Denna söta paret bad mig att inte publicera några bilder där de synas, så jag bloggar idag bara detaljer och några fantastiska bilder vi fångade i vår första bröllopsdag. Den första av många, hoppas jag! Jag har aldrig känt en sådan adrenalin och en sådan känsla (även grät lite under ceremonin, hihi). Jag vill göra det igen!

{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}http://mairamartins.com{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}{wedding photography & filmmaking}

2 Comments

  1. by marcia ferreira teles on October 23, 2012  12:02 Reply

    Muito profissional, lindas fotos! mesmo sem mostrar o rosto das pessoas vc consseguiu transmitir um trabalho muito bem feito.Desejo muito sucesso em sua carreira . marcia

Leave a Reply